Paris dag2.

Hej hej grabbar! Idag har solen tittat fram lite, hoppas det fortsätter så nu! Ska snart gå ner till affären så att jag kan laga mat till Elin, men först.... dag två i Paris! 
 
 
Vi gick upp tidigt och begav oss ut på närmsta gata för att hitta någon stans att äta frukost på. Solen var redan framme och kvinnan bredvid mig på bilden sålde nyplockade syrener. 
 
 
Vi hittade ett mysigt litet café, med det passande namnet Café Petite. Jag drack alldeles nypressad apelsinjuice och såklart så åt vi croissanter och baguette.
 
 
Elin var finare än fin i morgonsolen 
 

 
Efter frukosten gick vi till köpcentret Forum des Halles för att kolla in shoppingen lite. Efter en tur där så var det givetvis dags för lite lunch så vi satte oss på en liten uteservering nästan precis utanför. Där var supermysigt och superfranskt och de hade jättegoda paninis! 
 
 
Här har ni Elin igen! 
 
 
 
Efter ännu mer shopping på bland annat Rue Rivoli, kom vi fram till Louvren. Bjuder på denna bilden! 
 
 
Många timmar senare, många pauser senare och väldigt många skavsår senare hade vi gått hela vägen fram till Eiffeltornet! Denna gången åkte vi inte upp i tornet (sparar det till en annan trip) utan nöjde oss istället med att bara röra det haha! 
 
 
Den här bilden tog Elin på mig i en liten myspark precis bredvid tornet. På vägen hem gick vi om Champs-Élysées och tittade på Triumphbågen innan vi gick hem igen.
När vi kom hem hade vi varit ute och gått i tretton timmar, och gud vad mycket vi hade hunnit med! 
 
Hoppas ni gillar detta sättet att lägga fram resan? Finns det något ni vill ha adressen till eller kanske något annat kul ni vill veta så bara skriv! 
xx skriver imorgon!