14.03.31

Idag var första dagen på praktiken. Har inte varit där på ett år nu så lite nervöst imorse när jag satte mig på bussen mot Eslöv. Nervös var jag dock helt i onödan för allting var precis som jag lämnade det för ett år sedan! Efter nio timmar praktik ( med underbart väder ) åkte jag hem till mamma och pappa en snabbis för att hämta bilen och köra in mot mitt första yogapass! Min lillasyster Emilia (här) har yogat länge länge och jag kände att nu var det nog min tur att prova - och Gud vad skönt det var! Jobbigt och förvirrande i vissa lägen men totalt värt det! Har nog aldrig känt mig så avslappnad och vill absolut göra detta fler gånger! 
Efter passet körde jag hemåt till föräldrarna igen, lämnade bilen och satte mig på tåget hem mot Malmö efter femton timmar hemifrån - tröttare än någonsin! 
Nu - sova 6 timmar och imorgon är det dags för dag två på praktiken! 
Tack för idag! 
Ps. Svimmade lite när jag läste hur många som hade varit inne här och tittat idag! Sjukt roligt! 
 
 
 
En nästan exakt ett år gammal bild på Emilia från hennes födelsedag
 

Summer's here


Nä nu måste jag faktiskt ta tag i detta såkallade skrivande! Jag vill verkligen göra det men det verkar som att det inte har funnits någon tid på sistone. Jag går och läser till förskollärare här i Malmö och just denna kurs vi är inne i nu är mer än fullspäckad! Nästa vecka börjar praktiken och då kommer tiden förhoppningsvis att räcka till! 

 

Vaknade idag till det finaste vädret detta år! Solen sipprade in mellan persiennerna och i köket stod hemmagjord smoothie färdig till mig från min sambo Elin, helt perfekt sätt att vakna på!
Snart är det iallafall dags att hoppa in i duschen för att sedan bege oss mot Kristianstad och 80års-överraskningsfirande för Elins farmor.
Men ja som sagt, nu tar jag tag i detta! 
Njut av dagen, det gör jag. 
 
 
 
Bilder från min Tumblr www.hannawesterstrom.tumblr.com 

No1

Okej, har bestämt mig för att försöka mig på detta nu. Min kamera är sönder, min dator håller på att haverera och jag har ingen aning om vad som ska skrivas, men det blir nog bra med tiden. Har iallafall tagit steget att starta detta nu, alltid något?