A helping hand

 
Fint väder, ledighet och familjemys. Så har min dag sett ut idag. 
Mamma och pappa ska fixa till en del utav trädgården som förstördes i samband med poolbygget förra året och självklart så ska de små hjälpa till! 
Lykke satte ut pinnar i marken där hon tyckte att det passade och Elliott hade med sig allt han kunde tänka sig. Frågan är hur mycket de egentligen hjälpte, men hemskt fina var de iallafall där ute i solen på den vildvuxna ängen. 
 
 

<3

 
Välkommen till världen finaste lilla du. Du har bara funnits i fyra dagar men som du redan har förändrat allt! Kommer alltid finnas för dig, precis som för de andra. Fina fina lilla skatt.. 
 
 
Jag vet att jag har varit dålig på att uppdatera och har fått mycket klagomål från de runt omkring mig haha! Har hänt mycket på sistone, och det bästa ser ni ovan. Ska dock bli bättre på att synas här igen, absolut! 
Just nu ligger jag i soffan tillsammans med Elin och tittar på film och imorgon börjar jag mina två veckors semester, skönt! Hoppas på att vädret blir bättre, men om inte så har jag ju en liten att mysa med så mycket jag bara kan, så vad gör väl det? 
 
Nu ska jag iallafall krypa ner till min flickvän och fortsätta filmtittandet! 
xx
 
 

Me.Myself&I

 
Åh! Har varit sjukt dålig på att uppdatera här! Har varit hemskt mycket nu på sistone plus att jag och Elin har börjat att kolla på Breaking Bad typ varje kväll nu. 
Imorgonbitti åker iallafall Elin till Tyskland för en vecka hos hennes kusin. Jättekul för henne såklart, men kommer att sakna henne massor! 
Ska försöka få med Emilia ut jättemycket nu så att vi kan fota, har hur många ideér som helst! 
Nu = sova! 
xx
 
Photos by me