Headon pt.2

 
Kaos i Malmö idag! Det är översvämningar överallt, all kollektivtrafik är inställd, massor av hus är förstörda, och det regnar fortfarande! 
Vi har iallafall klarat oss och tillbringar kvällen i soffan, Elin och jag. 
Här kommer andra och sista delen utav bilderna från invigningen i fredags, enjoy! 
 
 
    
 
 
Modellerna kom i limousine och gjorde ett fantastiskt jobb hela kvällen, bara titta på dem!
 
Jaja från en sak till en annan så är det ny vecka imorgon och en månad fylld av jobb börjar. På onsdag är det dags för skolan att dra igång och om en vecka ligger jag och Elin på Cypern och har det gött! Såååååå nice! 
Riktigt flummigt inlägg men det blir bra? Ha en bra kväll! 
xx
 
 

Headon pt.1

    
 
Igår hade Headon (salongen Elin arbetar på) invigning av en ny salong på Ön här i Malmö och jag och Emilia var på plats för att fota förarbetet med modeller, och såklart invigningen i sig! Salongen var grymt snygg och det tog inte lång tid förän hela stället var fyllt med folk. Det bjöds på snittar, bubbel och livemusik och allt blev superlyckat! Efteråt blev det middag på restaurangen i samma hus och idag har vi bara tagit det lugnt i soffan.
Tack Headon för igår och imorgon kommer pt.2!  
 
 
    
 
 

DagenEfterKvällenFöre.

 
Igår var det ju Big Slap, och det var riktigt bra! Träffade massor av gamla vänner som jag inte hade sett på flera år och min bästa vän Victor (som jag inte sett på över ett halvår) hängde med oss hela kvällen! Idag mår vi dock som vi förtjänar och vår dag har bara spenderats hemma med mys och återhämtning, haha! 
 
Tack alla som gjorde gårdagen perfekt!
 
xx